Haluatko rapeita ulkoa, pehmeitä sisältä rahkapihvejä ilman paistamisen vaivaa? Tämä resepti muuttaa aamusi – vain neljä raaka-ainetta, ei vartiointia liedellä! Paista uunissa, ja saat kultaisia ihmeitä hetkessä. Kokeile heti, ja perhe pyytää lisää. Täydelliset rahkapihvit nousevat uunista – maista, ja hymy nousee huulille!
Sekoita taikina hetkessä – helppoa ja nopeaa
Laita 500 g rahkaa kulhoon, muussa haarukalla tasaiseksi – 30 sekuntia riittää.
Lisää 3 rkl vehnäjauhoja, 2 rkl sokeria ja 3 keltuaista. Ripaus suolaa tasapainottaa makua. Sekoita haarukalla sileäksi – ei vatkaimia tarvita. Täydelliset rahkapihvit syntyvät yksinkertaisesti – taikina valmis minuutissa!
Muotoile fiksusti – jauhot estävät tarttumisen
Ripottele jauhoja pöydälle. Pyöritä taikinasta palloja, kieritä jauhoissa.
Muotoile pyöreiksi veitsellä tai lasilla – tasaiset ja kauniit. Täydelliset rahkapihvit muotoutuvat helposti – ei sotkua, vain iloa. Tee kerralla koko satsi – uuni hoitaa loput!
Paista uunissa – rapeat ilman valvontaa
Laita leivinpaperi pellille, aseta pihvit väljästi.
Kuumenna uuni 190 asteeseen, paista 15-20 minuuttia – käännä puolivälissä kultaiseksi. Täydelliset rahkapihvit turpoavat ja ruskistuvat – ota ulos, kun tuoksuvat vastustamattomilta. Anna levätä hetki – mehut tasaantuvat!
Tarjoile unelmien kera – puolukkahillo kruunaa
Lusikoi lautasta puolukkahilloa pohjaksi. Aseta lämpimät pihvit päälle, lisää kaksi lusikkaa hilloa.
Lisää kermaa tai jogurttia. Täydelliset rahkapihvit sulavat suuhun – hillo tuo hapokkuutta, rahka pehmeyttä. Jaa perheelle – aamiainen muuttuu juhlaksi!
Täydelliset rahkapihvit valmistuvat uunissa: sekoita rahka, jauhot, sokeri ja keltuaiset, muotoile, paista ja nauti puolukkahillolla. Ei paistorasvaa, ei palamista – vain puhdasta makua. Ole aamun sankari, laita uuni lämpenemään tänään ja herkuttele perheinesi. Mitä jos huomenna pihvit ovat vakiobrunch? Lusikoi hilloa – täydellisyys odottaa!



